ceturtdiena, 2015. gada 19. marts

Natura Siberica - Taviem matiem


     Eko kosmētika no Sibīrijas augiem. Staigājot vairākkārt garām matu kopšanas produktu plauktiem, man vienmēr iekritis acīs šīs kompānijas interesantais vizuālais noformējums. Taču mēs zinām kā ir ar tiek glītajiem produktiem bieži vien .... būūūuūms un esi iegādājies skaistu iepakojumu, kas nelietos var stāvēt plauktā.  Manas rociņas tomēr nenocietās un es iegādājos dzīvos vitamīnus matiem un ķermenim. Pamēģināju mājās kā  šie brīnumi darbojas – patika. Nu jau ar āķi lūpā devos pēc šampūna un matu kondicioniera.
     Sibīrija interesants reģions, kas gadsimtu mijā ir spējis saglabāt praktiski nemainīgu apkārtējo vidi. Iedzīvotāji šajā vietā izmato augu spēku, lai saglabātu jaunību, skaistu ādu, jo izdzīvot šajos smagajos apstākļos ir diezgan grūti, ja pat neiespējami. Sibīrijas taigā augošajiem augiem ir liels koncentrāts ar ēteriskajām eļļām, barības vielām un antioksidantiem u.c. Pateicoties, šiem augiem un to unikālajām īpašībām, cilvēki spēj uzlabot tonusu un regulāra produktu lietošana palēnina ādas novecošanu. Tieši šo augstās kvalitātes augu darbības dēļ cilvēki izvēlas Natura Siberica kosmētiku, jo tā lieliski spēj atgriezt dzīvību visam ķermenim. Raksta turpinājumā- apraksts.

NATURA SIBERICA Smiltsērkšķu šampūns 

Bojātiem matiem 400ml.
    Maigi attīra matus, intensīvi atjauno bojāto matu struktūru un pasargā no karstuma. Noblīvē matu virsmu ar aizsargslāni, radot laminēšanas efektu, izlīdzina. Iekļautas šampūna vitamīni un aminoskābes baro un atjauno matus. Pēc mazgāšanasmati kļūst ievērojami gludāki, elastīgagi. Altaja smiltsērkšķu eļļa un Marokas argana eļļa veicina keratīna veidošanos, kas nodrošina matu stiprumu un spīdumu. Linu sēklu eļļa un Sibīrijas Arctic Rose saglabā mitrumu dziļi matu struktūrā.

Manas domas par produktu

    Lietoju šampūnu jau vairākas nedēļas un esmu novērojusi, ka viņš spēcīgi mitrina matus un satur lielā daudzumā eļļu. Ziemas laik-apstākļiem, tas ir pluss. Matiem ir nepieciešams daudz vairāk vitamīnu un eļļu. Bet, kas man likās interesanti, ka lai saputotu šo produktu - mati jāmazgā divas reizes. Runājot par aromātu : jauks dabīgs smilkērkšķis.

IEGĀDĀJOS:  Medus aptiekā (Euro aptiekā), taču var nopirkt arī Drogās un arī šeit vai  šeit.
CENA: Aptuveni 7-8,- Eur


NATURA SIBERICA SMILTSĒRKŠĶU balzams 

Visiem matu tipiem 400ml.
    Mitrina un baro matus, aizsargājot to no karstuma. Iekļūst dziļi matu struktūrā, piesātina ar mitrumu un vajadzīgām uzturvielam. Iekļautie vitamīni un aminoskābes baro un atjauno matus. Pēc lietošanas mati kļūst ievērojami gludāki, elastīgaki.

MANAS DOMAS PAR PRODUKTU

    Lietoju katru otro reizi mazgājot matus, jo atklāju, ka kombinējot tik daudz produktus kuru sastāvā ir eļļa mati kļūst taukaini dienas laikā. Mani apmierina rezultāts pēc šī produkta lietošanas, mati ir gludi dzīvīgi - sausie gali - Kāāāādi sausie matu gali? - man tādu vairs nav.
IEGĀDĀJOS:  Medus aptiekā (Euro aptiekā), taču var nopirkt arī Drogās un arī šeit.
CENA: Aptuveni 7-8,- Eur


Natura Siberica Dzīvie vitamīni 

Matiem un ķermenim, 125ml.
    Nesatur SLS, parabēnus, sintētiskas smaržvielas un krāsvielas.
Momentāni baro jūsu ādu un matus, piepilda ar mitrumu, aizsargā no ārējās vides kaitīgās iedarbības. Ziemeļu lāceņu un kazeņu ekstrakti ir bagāti ar C vitamīnu, atjauno šūnu struktūru, paaugstina elastību.
Japānas sofora rutīna avots, aktivizē šūnu atjaunošanos. Daurijas roze, satur B, E vitamīnus un beta-keratīnu, atjauno matu struktūru. Sibīrijas melleņu ekstrakts atjauno spīdumu un mirdzumu.
    Lietošana: izmidzināt uz mitriem vai sausiem matiem un ķermeņa.

Manas domas par produktu

   Iegādājos šo produktu pirmo, izlasīju anotāciju un nodomāju kārtējo reizi sola zelta kalnus. Taču sāku lietot šo produktu matos, precīzāk matu galos un biju pārsteigta, pirmā lietošanas reize un mati gludi kā zīds. Un es spēju novērtēt šādu rezultātu, jo lai es savus sausos matus spētu dabūt gludus un vēl pie tam pirmajā produkta lietošanas reizē - sūūūūūper... Esmu lietojusi dažnedažādus produktus viss ko tie dara ir satauko matus, bet šis līdzeklis uzsūcas uz reiz. Neesmu lietojusi ķermenim - vēl.
Lietoju ikreizi, kad mazgāju matus, taču tā kā tas ir izsmidzināms līdzeklis liekas ka lietošana ir -"easy game" , neļaujaties acu apmānam. Izsmidzinot līdzekli tas pūšas uz visām pusēm, jo produkts satur mazas eļļas bumbiņas kas pārsprāgst pūšanas laikā. Auči - cik reizes nav trāpijis acīs.

IEGĀDĀJOS:  Drogās un var arī šeit.
CENA: Aptuveni 9-10,- Eur


~Kopumā esmu apmierināta ar pirkumiem, ļoti priecājos, ka nepagāju garām un izmēģināju.~

~PASTĀSTI SAVU PIEREDZI,PĀRDOMAS, IETEIKUMUS.~

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru