otrdiena, 2015. gada 31. marts

Dzintars un Es



DZINTARS KREDO NATUR AROMA šampūns ar muskatsalvijas eļļu jebkura tipa matiem 260ml
Šampūns lieliski mazgā matus jebkuras cietības ūdenī, atjauno to spīdumu un padara zīdainus, piešķir patīkamu aromātu. Nostiprina matus un uzlabo to augšanu. Speciāls kondicionējošs komplekss uzlabo matu elastību.

DZINTARS KREDO NATUR AROMA balzams matu skalošanai ar muskatsalvijas eļļu jebkura tipa matiem 175ml 
Balzams matu skalošanai atvieglo ķemmēšanu un veidošanu, atjauno matu struktūru un spīdumu, piešķir patīkamu aromātu. Nostiprina matus un uzlabo to augšanu, atjauno bojātus matus un novērš to lūšanu. Piemīt pretiekaisuma, antimikrobu un nomierinoša iedarbība, tā attīra no blaugznām, samazina matu izkrišanu.

Šos produktus iegādājos jo, galvas āda bija palikusi jūtīga un  niezēja. Atsaucīgās Dzintara veikaliņa pārdevēja piedāvāja iegādāties, šo komplektiņu, jo muskatalvijas ekstrakts nomierina ādu. Rezultātu manīju jau pēc aptuveni trešās mazgāšanas reizes. 


Smaržas Kristīne 3 
Sievišķīgs sarkano ogu, dzeltenās rozes un ūdensrozes aromāts uz silta muskusa fona.

Man ļoti patīk salkans aromāts, taču ne tāds kurš ir spēcīgs un izraisa nevajadzīgas galvassāpes. Šis, manuprāt, ir ļoti labs risinājums priekš rokassomiņas - vismaz man. 



Kaprīze
Unikāls ābolu, vaniļas un pranile aromāts balto ziedu un santāla plīvurā.

Ļoti jauks aromāts, atsvaidzināja manas dienas, kādēļ runāju pagātnes formā? Jo esmu izmīlējusi šo iepakojumu - TUKŠU. Noteikti iegādāšos atkal.





Runājot par visiem produktiem kopumā uzskatu, ka par samērā zemām cenām var iegādāties labus produktu. Man ļoti patīk visi aromāti gan šampūna un balzāma, gan abu smaržu. Ja runājam par smaržām, aromāta noturība, manuprāt, ir līdz 4 stundām, tā kā ik pa laikam ir jāatsvaidzinās. Taču manās acīs, tas nemazina preces kvalitāti, jo, ja nemaldos viņas maksāja apmēram 2 Eur.

1 komentārs: